Corpus Sanus

Corpus Sanus betyder frisk och sund kropp och jag som står bakom Corpus Sanus Massage & Hälsa heter Catharina Cantzler Øvermo. Jag är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut.

För dig som kund är det en trygghet att gå till en certifierad massör.

Min största önskan är att du ska må bra och att du känner att min behandling gör en skillnad i din vardag. Hos mig blir du bemött med engagemang, omsorg och respekt.

Hos Corpus Sanus Massage & Hälsa kan du välja att få en avkopplande massagebehandling för att kunna varva ner i en stressig vardag. Det blir din stund.

Eller kanske är det så att du har ett specifikt problem (till exempel stelhet, smärta och inskränkt rörlighet) som du vill komma tillrätta med? Då blir behandlingen inriktad på att uppnå resultat och omfattar både muskeltester, massage och olika tekniker för töjning och muskelavspänning. Här kan du läsa mer.

11895065_10153521365231351_9046593994953010113_o

Vem är jag?

11900117_10153521367596351_4201675982268235264_oJag, Catharina Cantzler Øvermo, är född och uppväxt i Höör, blev ”tvungen”att flytta med mina föräldrar till Sölvesborg som 15-åring och har nu, i mogen ålder, rotat mig i staden. Mina två vuxna barn är utflugna och bosatta i Sölvesborg.
Genom hela mitt yrkesliv har jag arbetat med människor. Att ta hand om människor och ge service har varit en röd tråd. Sedan 2010 har jag gjort det mer handgripligt – genom att ge massage och behandling av kroppen.
Innebörden av att vara Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut är att jag har genomgått och blivit godkänd i branschens nationella skriftliga och teoretiska prov samt att jag blivit bedömd som lämplig för massöryrket. Jag har också förbundit mig att iaktta branschens etiska regler och att alltid ha fullgod patient- och ansvarsförsäkring vid massagearbete.
Den respons jag får från mina härliga kunder ger mig massor av energi och glädje. Den massage jag utför är klassisk massage och jag anpassar den efter mina kunders behov och önskemål.

Mina utbildningar

– Certifierad Massör
– Diplomerad Medicinsk Massageterapeut
– Hot Stone-massör
– Diplomerad Gravidmassör
– Diplomerad Lymfmassör
– Diplomerad Koppningsmassör

Påbyggnadskurser:

– PRT – Positionell Relaxationsteknik
– The Assessment and Treatment of Low Back Pain at The Benjamin Institute of Advanced Studies